Att muta sig själv

Som sagt har jag en dålig dag men det börjar blir bättre. Så fort jag skrivit klart det här så ska jag packa lite grejer och dra på lite mascara sen hämtar mina föräldrar mig så ska vi till Lindesberg. Efer mitt besök där tar jag bussen till Örebro. Ikväll sover älsklingen hos mig och vi hade tänkt laga god mat.
Så min muta till mig själv är att om jag håller uppe mitt humör och sköter besöket i Linde fint så får jag ha en trevlig myskväll med älsklingen och så ska jag köpa någon väldoftande hudcreme och smörja in mig med ikväll:)!


Den här gamla bilden på Marika,Tiger,Amanda och mig gör mig så glad :D


Down

Idag är jag inte glad och det beror på massa olika anledningar, men mest tror jag att det bara är en allmänt dålig dag jag har.

Idag är klassen ute och paddlar men jag kunde inte följa med för jag ska till Lindesberg senare i eftermiddag.
Och till råga på allt har jag gått och blivit förkyld!
Nej nu ska jag sluta tjura!


En glad magda i höstas!

felsms.com <3

Sitter i skolan och försöker jobba med mitt projektarbete men koncentrationen leds hela tiden till annat.
Jag lovade ju att berätta vad jag gör för projektarbete, det är en kokbok för barn :)
jag har inte komit så långt än, men idag håller jag på med en enkät om vad barn tycker om för mat som jag ska be några barnfamiljer och kanske ett dagis svara på den.

Men när jag inte jobbar med detta leds min koncentration till världens roligaste hemsida som alltid gör mig glad.
Felsms.se!


Till: Brorsan
Sms: Duscha ihop?
Svar: Vilka? Du och jag?
 
Förklaring: Skulle inte skicka till min puckade bror utan till min pojkvän. Han ringde efter 5 minuter och frågade igen när jag inte svarade på hans sms. - Ja vi två skojade jag :)

Till: Chefen
Sms: Alltså min chef har världens snyggaste man. Shit. Om man bara var några år äldre ;)
Svar: Tack jag vet, och jag behåller nog han för mig själv ;)

Förklaring: Skämmas fick man göra. Tur att hon tog det bra ;)

/Jessie


Nej, nu dissar jag skolan och tar cykeln till gymet:)

God morgon!

Host host host! Jag har åkt på världens förkylning vilket är lite surt då jag hade tänkt träna idag för första gången  sen innan sommarlovet om man bortser från några joggingturer och långpromenader. Jag hoppas verkligen att förkylningen blir bättre under dagen så jag får mina efterlängtade träning.

Just nu sitter jag här och äter frukost, försöker få i mig en skål med fil och cornflakes men utan någon större framgång då jag inte är något vidare förtjust i frukost. Men jag måste få i mig den så jag får energi till att göra bra ifrån mig i skolan och allt annat roligt som jag ska göra idag.

Planer för dagen

Skola:
Jobba med mitt projektarbete och göra några restuppgifter i näringslära

Gymet: Förlänga mitt gymkort, ta en timmes styrke och konditionspass och avsluta med 10-15 minuters stretchning

Lägenheten: diska och plocka upp det lilla som redan hunnit bli stökigt sedan storstädningen igår

Magda tid: raka benen,måla naglarna och smörja in hela kroppen med någon av mina väldoftande bodylotions eller bodybutter

Nu måste jag skynda mig att packa skolväskan och träningskläder :)

Kanske hinner skriva lite i skolan senare annars så skriver jag ikväll och berättar hur det gick med träningen och om så berättar jag mer om mitt projektarbete :)!

Kramar Magda


Ideal

Jag har alltid varit en tjej som tänkt mycket på hur jag borde vara och hur jag borde se ut.
Jag har alltid undrat varför mitt utseende inte duger och varför blond och smal är det ständiga idealet.
Jag är inte smal och framför allt inte smal, inte tjock heller utan lite lagom rund och go.
Enligt min åsikt så kan skönhet finnas i så många olika former, jag tycker att det är väldigt fint att vara kurvig,men samtidigt är det fint att vara smal. Jag kämpar själv för att aceptera mitt nyckelbenskorta röda hår,mina runda höfter och lite för tjocka mage. Men samtidigt kan jag finna flera saker på mitt utseende som jag tycker är riktigt fint, till exempel så älskar jag mina smilegropar,mina fräknar som kommer fram på sommaren och mina lagom tränade vader. Jag tycker att vi ska sluta jämföra oss med varandra och se det vackra på oss själva. Jag vet att det är svårt, jag har många gånger stått framför spegeln och gråtit för att jag är så ful.
Och en period så var mina små bröst det enda som existerade i min värld, dom ville aldrig växa. Men sen sa det poff och nu sitter dom där, vad var det att gråta för? Nu tyckker jag att det är tråkigt att jag inte kan ha min vackra axelbandslösa klänning som jag köpte för tre år sedan på grund av att mina bröst är för stora.
Det finns alltid något att klaga över!

Och till er som läst detta, om det är någon som gör det. Så vill jag att alla skriver minst en sak som ni tycker om med erat utseende:)!

Kram / Magda


Ojsaaan hejsan!

Har varken orkat, viljat eller haft tid att blogga på jätte länge nu :(!
Men det ska det bli ändring på :)!

Idag har jag mest slappat hela dagen men också hunnit med att städa min garderob och lagat en riktigt god köttfärsås som blev riktigt uppskattad av mina föräldrar:)
Sen har jag även läst en hel del, jag läser just nu boken Ondskan av Jan Guilou:) såå bra!

Nu ska jag dra igen:)


RSS 2.0